بارداریسلامت و تغذیه

رابطه داشتن و نزدیکی در دوران بارداری ممکن است؟

یکی از موضوع هایی که تا حدی هم میشه گفت به دغدغه تبدیل شده این است که آیا رابطه داشتن در زمان بارداری ممکن هست و آیا مشکلی به وجود میاورد یا نه؟!

در این مطلب سعی کردیم تا حدی این موضوع را باز کنیم تا شما هم بیشتر اطلاع پیدا کنید.

نزدیکی زوجین در دوران بارداری موضوعی است که باید اطلاعات کامل و مفیدی را درباره ی آن کسب نمایید. قطعا بارداری شرایطی را فراهم می آورد که زوجین نمی توانند رابطه جنسی و نزدیکی مانند شرایط قبل حاملگی داشته باشند. همین موضوع گاها معضلی آزار دهنده برای زوجین می گردد. اما باید بدانید که با کسب دانش کافی در این مورد می توانید نیازهای جنسی خود را به شکل صحیح و کاملی برطرف نمایید.

شرایط نزدیکی در سه ماه اول

حالت تهوع و استفراغ در ماه های اول یکی از متداول ترین مشکلات در خانم های باردار می باشد. حس بویایی در این بازه زمانی، بسیار تقویت شده و هر بویی می تواند برای زن باردار بسیار ناخوشایند باشد. نزدیکی کردن (رابطه داشتن) در این حالت و شرایط برای خانم ها قطعا سخت و مشکل می باشد. همچنین وجود حساسیت بسیار بالا در پستان ها نیز یکی از عوامل ناخوشایند کننده نزدیکی می باشد. در صورتی که در حین برانگیختگی سینه ها لمس شوند ممکن است ناراحتی و آزار برای خانم باردار ایجاد نماید.

در واقع می توان گفت سه ماهه اول بارداری ممکن است مشکلات بسیاری را در نزدیکی داشته باشید. مشکل دیگری که در این زمان ممکن است با آن روبرو شوید درد کمر و گرفتگی عضلات بعد از ارضا شدن و تجربه ارگاسم می باشد. اغلب خانم ها این گزارش را می دهند که بعد از ارگاسم درد زیادی را در کمر احساس می نمایند. برای این شرایط قطعا باید آقایان همسر خود را درک کرده و او را مجبور به نزدیکی نکنند. ابراز عشق و محبت به واسطه بوسیدن و به آغوش کشیدن می تواند بهترین راه برای ارضا نیازهای عاطفی زن و مرد باشد.

مقاله مرتبط : علت نوسانات روحی و راه های کنترل آن در دوران بارداری

شرایط نزدیکی در سه ماه دوم

در سه ماهه دوم بارداری ممکن است خانم ها مشکلاتی درباره ی لغزنده نشدن واژن و تحریک نشدن داشته باشند. عفونت مجاری ادراری نیز ممکن است مشکلاتی را پیش آورده و سبب درد شود. این مشکل قطعا سبب ایجاد ناراحتی در زوجین می گردد. همچنین وجود درد در حین نزدیکی یکی از علائم شایع می باشد. بیشتر خانم ها بعد از ارگاسم نیز دردهایی را تجربه می نمایند. بهتر است برای کاهش دادن این دردها معاشقه (نزدکی داشتن ) و مدت زمان تحریک بیشتر گردد. در صورت تحریک شدن به صورت کامل خانم ها درد کمتری را تجربه خواهند نمود. همچنین بعد از نزدیکی نیز حتما باید نوازش و معاشقه ادامه یابد تا بدن خانم به حالت عادی بازگردد.

رابطه و نزدیکی داشتن در دوران بارداری

باید توجه داشته باشید که پوزیشن و وضعیت نزدیکی از اهمیت بسیاری در سه ماهه دوم بارداری برخوردار است. نباید از وضعیت هایی استفاده کنید که به شکم و یا سینه های خانم فشاری وارد آید. توجه داشته باشید که هرگونه فشار به شکم می تواند عوارضی را برای جنین داشته باشد. بنابراین سعی کنید از پوزیشن هایی استفاده نمایید که ریسک کمتری را دارند و فشار وارد شده بر شکم به حداقل می رسد. یکی از مطمئن ترین وضعیت ها دراز کشیدن به پهلو می باشد. در این حالت هیچ فشاری به شکم خانم وارد نمی گردد.

ممکن است در حین رابطه جنین در شکم مادر حرکت نماید. این موضوع گاهی برای خانم ها آزار دهنده است و احساس گناه می نمایند. حتما در این شرایط نیز باید زوجین همدیگر را درک نمایند.

مقاله مرتبط : کمردرد در دوران بارداری

شرایط نزدیکی در سه ماه آخر

سه ماه آخر بارداری زمانی است که جنین به سرعت وزن می گیرد و مادر نیز وزن زیادی را با خود حمل می کند. بزرگ تر شدن جنین موجب فشار آمدن به معده و کمر می گردد. اغلب خانم ها در ماه های آخر از سوزش معده و دردهای کمری رنج می برند.

هنگام این شرایط ممکن است حالتی بسیار آزار دهنده برای خانم های باردار رخ دهد. در نزدکی داشتن بهترین پوزیشن، پوزیشن پهلو است که در این بازه زمانی نیز بهترین وضعیت نزدیکی می باشد و فشار بسیار کمتری به جنین وارد می آید.

ارگاسم در این زمان می تواند برای مادران نگران کننده باشد. برخی از خانم ها فکر می کنند ارضا شدن سبب انقباضات رحمی می گردد اما این تفکر غلط است و پایه علمی ندارد. بهتر است در سه ماه آخر بارداری بیش از ماه های دیگر مراقب باشید و سعی کنید رابطه های با ملایمتی داشته باشید. توصیه می گردد دخول عمیق انجام نگیرد. مدت زمان برگشتن به وضعیت نرمال بعد از ارگاسم ممکن است طولانی تر از قبل باشد.

در آخر باید گفت بدن خانم ها بسیار متفاوت است و ممکن است برخی از خانم ها در دوران بارداری میل جنسی بیشتری را نسبت به گذشته داشته باشند. نزدیکی در دوران بارداری باید با خواست و همراهی زوجین انجام بگیرد. رعایت حال مادران باردار وظیفه ی آقایان بوده و حتما باید شرایط آن ها را درک کرد.

منبع: webmd و parents

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا